Перелік послуг практично кожного аеропорту включає в себе ВІП-обслуговування. Це надання спеціального комплексу послуг найвищої якості з підвищеною швидкістю і максимально можливим комфортом.

Користування ВІП-комплексом дозволяє відпочити перед польотом в тиші особливого залу очікування, спокійно і без метушні випити кави, а також пройти митний контроль і перевірку службою безпеки позачергово. При ВІП-обслуговуванні такі процедури займають набагато менше часу. Крім того, в разі скасування поїздки більш, ніж за три години, можна повернути сплачену вартість в повному обсязі.

Такими послугами дуже зручно користуватися, особливо, якщо високопоставлених гостей аеропорту більше одного або подорожує родина з маленькою дитиною. Діти молодше двох років користуються всіма доступними для них послугами абсолютно безкоштовно. Якщо подорожує дитина без супроводу дорослих, то вартість її перебування в VIP-залі складе 100%.

Що особливого в ВІП залах?

У кожному аеропорту є спеціальний зал підвищеної комфортності, в який має доступ лише вузьке коло гостей. Ці кімнати завжди обладнані всім, що може знадобитися для приємного проведення часу особливих пасажирів в очікуванні вильоту або на період оформлення всіх формальностей, які передують польоту.

У комплекс послуг ВІП залів включені наступні:

  • Послуги ресторану і бару в ВІП залі. Підвищений рівень сервісу і розширене меню прекрасно доповнює винна карта і великий вибір сортів кави і чаю.
  • ЗМІ. Завжди є свіжа і різноманітна преса, кабельне ТБ з безліччю каналів, високошвидкісний інтернет, розетки для підзарядки телефону або ноутбука.
  • Наявність обладнаних під переговори кімнат, приміщення для проведення важливих зустрічей.
  • Надання допомоги в реєстрації і проходженні всіх пунктів огляду.
  • Забезпечення супроводу пасажира співробітником аеропорту з метою надання допомоги у всіх тонкощах і формальностях в разі потреби.

Послуга асистента

Окремо оплачуваною послугою є супровід співробітником аеропорту. В даному випадку фахівець супроводжує пасажира на всьому шляху від входу в аеропорт і до посадки в літак. Супроводжуючий займається підготовкою документів і оформленням на рейс, допомагає пройти паспортний і митний контроль в першочерговому порядку. Так як ця процедура проходить в будь-якому випадку в загальному залі – дана послуга є досить затребуваною.

Часто вона необхідна в країнах зарубіжжя, з огляду на іншу мову місцевих жителів і особливості оформлення в кожному аеропорту. Крім того, співробітник компанії завжди точно знає послідовність і розташування всіх необхідних об'єктів, які потрібно обов'язково відвідати для завершення реєстрації на рейс.

Також цей фахівець може замовити таксі в зазначений час і місце, вирішити питання розміщення гостя в готелі, замовити обід в ресторані. Він допоможе вирішити безліч інших організаційних питань всередині і поза аеропортом, пов'язаних з прильотом і вильотом.

Для самих значущих клієнтів, які цінують свої нервові клітини, комфорт і власний час - можна організувати ВІП обслуговування з наданням всього комплексу послуг як всередині аеропорту, так і поза ним. Фахівці аеропорту допоможуть позбутися почуття невизначеності і будуть тримати пасажира в курсі всіх подій, щоб залишити про переліт тільки позитивні враження. На будь-які питання, які виникають у гостя в процесі проходження всіх процедур, будуть надані повні і вичерпні відповіді.

 

Дата публікації: 2017-10-09
 1975